El València Basket es manté com a líder invicte de la lliga Endesa en vèncer a la pista del Sevilla per 67-81, en un partit en què el santpedorenc Rafa Martínez va ser un dels destacats, ja que va anotar 22 punts i 5 triples de 6 intents.

Els locals, que no van poder comptar amb l'escorta nord-americà Scott Bamforth, una de les seves estrelles, van anar a remolc dels valencians en el primer quart, però la seva intensitat en defensa va impedir que els visitants es distanciessin en el marcador (15-17 al final dels deu minuts inicials). A l'inici del segon quart els andalusos es van posar al davant en el marcador, però un triple sobre la botzina de Fernando San Emeterio va permetre als valencians, que recuperaven el pivot montenegrí Bojan Dubljevic, arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de marge (28-30).

En la segona meitat els jugadors visitants van sortir molt forts, amb la idea de sentenciar el duel de seguida per mantenir la seva imbatibilitat, i van encadenar diversos triples per clavar un parcial de 2-14 i posar-se 14 punts per sobre. Però l'equip local no es va desanimar i es va mantenir viu perquè també els van entrar els llançaments triples. Al final del tercer quart es va arribar amb vuit punts d'avantatge per als valencians (49-57).

Ja en els deu darrers minuts el matx no va tenir cap història, ja que el València Basket va apujar la seva intensitat defensiva, i gràcies al seu encert des de l'exterior i les transicions ràpides va tenir diferències superiors als 15 punts. Aquestes ja van ser del tot insalvables per als sevillans, que al final van caure per 14 punts de diferència.