Els atletes del JAB Berga, Avinent CA Manresa i CA Igualada Petromiralles van aconseguir bons resultats al prestigiós Cros Internacional de Granollers, que complia diumenge la 49 edició.

L'equip sènior masculí del JAB Berga va aconseguir el primer lloc amb les posicions dels atletes Josep Arnal (15), Kamal Jamali (21), Guillem Fernández (23), Jordi Uró (35) i David Martínez (52).

A títol individual va destacar el triomf de la manresana Najwa Chouati (Avinent CA Manresa) en la cursa júnior, que és el tercer de la temporada, després d'imposar-se també a Santa Coloma de Farners i a la Jean Bouin); també del CAM, el navarclí Xavier Martínez va guanyar en la categoria de veterans M50.

I del CA Igualada, victòries de Paula Blasco entre les juvenils i de Carla Bisbal en alevins, categoria en la qual,la seva companya Núria Moix va ser segona. Per equips, les cadets del CAI van ser primeres amb Anna Torras (3), Berta López (8), Jana Roca (16), Laia Planas 818), Laia Resa (19), Carla Alemany (22), Laia Moix (28), Anna Guzmán (53) i Anna Escudé (67).