La corredora joanenca de l'Avinent CA Manresa Meritxell Soler va aconseguir una brillant segona posició en la divuitena edició de la Mitja Marató de Mataró, una prova que va tenir una participació de més de 3.000 corredors.

Soler -que afrontava per segon cop aquesta distància de 21 quilòmetres-, va fer una bona mossegada de tres minuts al seu registre personal, ja que va aturar el cronòmetre en uns destacats 1h 20' 26''. La cursa va ser guanyada per l'atleta magribina Hasna Bohom (FC Barcelona), que es va imposar amb un temps d'1h 19' 51''; el tercer esglaó del podi va ser per a Janeth Becerra (Slop.cat) amb 1h 22' 47''.

L'Avinent també va tenir la participació dels atletes manresans Màrius Terrè (1h 19' 13'') i Xavier Cecchini (1h 24' 31'' m.m.p.). El vencedor va ser Mostafa Benslimane (1h 06' 55'').