Odense (Dinamarca) ha estat la capital mundial del trampolí durant dues setmanes, amb motiu de la celebració del campionat del món absolut i per edats 2015.

El gimnasta manresà de l'Egiba Marc Torras va prendre part en aquesta important cita de categoria absoluta. Per a Torras, de 20 anys, la classificació olímpica quedava encara fora de les expectatives i el seu objectiu era completar una bona actuació en individual i en sincronisme, per situar-se a l'entorn de la meitat de la classificació i per contribuir en una bona posició en l'apartat d'equips. En trampolí individual, Torras va ser el gimnasta espanyol amb més bons resultats, amb 98.890 va aconseguir la 56a posició (de més de 120 participants) i va batre també la seva màxima puntuació en una competició internacional. Aquesta puntuació va ser clau per sumar punts dins l'equip, que es va classificar en 13a posició, davant d'equips capdavanters com ara el Canadà o Alemanya. En sincronisme, fent parella amb el gimnasta manxec Jaime Ponce, Marc Torras va obtenir la 23a posició d'un total de 47 participants. D'aquesta manera Torras encara ara la preparació de cara al Campionat d'Europa absolut que tindrà lloc l'abril a Valladolid, amb la perspectiva d'aspirar a classificar-se per a la final per equips.