El Cadí La Seu ha fet un partit molt fluix a la pista del Quesos El Pastor de Zamora i ha caigut per un resultat final de 52-46. Amb aquesta derrota, les urgellenques tallen un ratxa de tres victòries seguides i ja no tenen cap possibilitat de ser a la Copa de la Reina.

Les jugadores visitants no han tingut el seu dia, ja que no han estat encertades ni en atac ni en defensa. Això ho ha aprofitat l´equip local, que havia encaixat quatre derrotes seguides, per obtenir quatre punts de marge al final del primer quart (16-12).

En el segon període, les catalanes no han millorat gaire però han estat capaçes d´arribar a la mitja part de l´enfrontament amb un marcador d´empat a 27.

En el tercer quart les jugadores del Cadí s'han encallat completament i només han pogut anotar quatre punts. Les locals, sense fer res de l´altre món, han agafat onze punts de marge al final del període (42-31).

En els darrers deu minuts les urgellenques s'han a només quatre punts, però ja era massa tard. Dissabte que ve, a les 19 hores, el Cadí rebrà el Ferrol per tancar la primera volta.