L'Espanyol visita aquesta tarda el camp del quart classificat, el Celta, un escenari en el qual un bon resultat resultaria essencial per calmar els ànims d'un entorn molest pel mal joc de l'equip en els últims partits, sobretot el de dilluns, contra el Llevant. Sergio González pot confiar en Raíllo per formar el centre de la defensa en substitució d'un Enzo Roco que va fallar en el gol rebut el darrer dia. Tot i que el 4-4-2, amb l'entrada de Gerard Moreno, va donar resultat aleshores, és complicat que avui l'entrenador de l'Hospitalet es mogui del 4-2-3-1 habitual.

Davant un Celta amb molts problemes en defensa, ja que té de baixa tres dels quatre homes que poden actuar de centrals (Fontàs, Sergi Gómez i Jonny). Per això, el tècnic, Berizzo, apostarà per si- tuar Wass de lateral i l'habitual d'aquesta zona, Hugo Mallo, a l'eix de la reraguarda.

Juguen els tres del descens

De la resta de la jornada d'avui, destaca que jugaran els tres equips que ara ocupen una posició de descens. Dos d'ells, el Llevant i el Granada, s'enfrontaran al Ciutat de València en un duel que pot deixar tocat el perdedor. L'altre, Las Palmas, vol mostrar-se més contundent en defensa davant d'un Betis que obté millors resultats fora que a casa. I el Sevilla vol celebrar la classificació per a la Lliga Europa amb una alegria contra un Sporting imprevisible. Ahir, hi va haver empat entre el Getafe i la Reial Societat (1-1).