El Solsona Patí Club va donar caire internacional al seu novè trofeu

12.12.2015 | 00:00
La competició solsonina va continuar amb la jornada de diumenge
La competició solsonina va continuar amb la jornada de diumenge

El pavelló municipal de Solsona va rebre, en dos dies, la novena edició del Trofeu del Solsona Patí Club de patinatge artístic, en- guany, i per primer cop, amb caràcter internacional. Així, a més de patinadors de les quatre territorials catalanes i de diferents punts d'Espanya, hi va ser un grup de l'ASD Polet de Trieste entrenat per un dels prestigiosos tècnics de la selecció italiana, Tanja Romano. La competició va tenir patinadors de tots els nivells, principiants, iniciació, categories territorials, estatals i fins i tot patinadors que han pres part aquesta temporada en Campionats d'Europa i del Món. Entre ells, representació tant del Solsona Patí Club i del Club Patinatge Solsonès, i van aconse-guir, en general, uns brillants resultats.
El Solsona Patí Club hi va ser representat per Xavier Traveset (1r) i Clàudia García (3a), tots dos al nivell Iniciació F (cal destacar que era la primera vegada que aquests patinadors competien), Laia Jounou (2a) en nivell iniciació E, Àngel Cases (10è) i Paula García (8a) a iniciació D, Clàudia Traveset (4a) al nivell iniciació C, Marina Albets (7a), Irina Lara (8a) i Xavier Cases (9è) en Iniciació B, Ares Navarro (6a) i Sara Gil (7a) en iniciació A, i Núria Navarro (4a) a la categoria nacional aleví.
Pel que fa a la representació del Club Patinatge Solsonès: Ares Capdevila (2a) en iniciació A; Anastàsia Fabián (5a) a la B; Mar Valero, Anna Nosàs, Aina Pavón, Mariona Torruella i Núria Nosàs a la C; Aissata Diallo i Berta Planes a l'E; Montse Bajona, Ares Sánchez i Núria Vila a la F; Sira Capdevila (5a), Andrea de la Osa (7a) i Maria del Mar Badia (8a) entre les cadets; Júlia Bin Melsió (1a), Gemma Torrent (2a) i Andreu González (3r) en certificat; Sheila Lara (2a), Sandra Colell (3a) i Montse Rodríguez (4a) en juvenils; i Iris Capdevila (3a) en júniors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

Marc Culebras i Francesc Pérez presentant la nova travessa solidària
Quinijoanenc, una iniciativa que va més enllà del futbol

Quinijoanenc, una iniciativa que va més enllà del futbol

El FC Joanenc impulsa una travessa interna per cohesionar els membres del club i ajudar en La...

Segueix en directe el GP de Malàisia

Segueix en directe el GP de Malàisia

A partir de les 8 h et narrem la cursa de MotoGP, minut a minut

EN FOTOS: tots els equips del FC Fruitosenc

EN FOTOS: tots els equips del FC Fruitosenc

L'entitat treballa amb SF Escola de Futbol per ser un referent formatiu

«Som joves i tenim poca experiència, amb el pas del temps anirem creixent»

«Som joves i tenim poca experiència, amb el pas del temps anirem creixent»

Arnau Caparrós, de 17 anys, és un dels joves jugadors amb més projecció del territori català

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema