El pavelló municipal de Solsona va rebre, en dos dies, la novena edició del Trofeu del Solsona Patí Club de patinatge artístic, en- guany, i per primer cop, amb caràcter internacional. Així, a més de patinadors de les quatre territorials catalanes i de diferents punts d'Espanya, hi va ser un grup de l'ASD Polet de Trieste entrenat per un dels prestigiosos tècnics de la selecció italiana, Tanja Romano. La competició va tenir patinadors de tots els nivells, principiants, iniciació, categories territorials, estatals i fins i tot patinadors que han pres part aquesta temporada en Campionats d'Europa i del Món. Entre ells, representació tant del Solsona Patí Club i del Club Patinatge Solsonès, i van aconse-guir, en general, uns brillants resultats.

El Solsona Patí Club hi va ser representat per Xavier Traveset (1r) i Clàudia García (3a), tots dos al nivell Iniciació F (cal destacar que era la primera vegada que aquests patinadors competien), Laia Jounou (2a) en nivell iniciació E, Àngel Cases (10è) i Paula García (8a) a iniciació D, Clàudia Traveset (4a) al nivell iniciació C, Marina Albets (7a), Irina Lara (8a) i Xavier Cases (9è) en Iniciació B, Ares Navarro (6a) i Sara Gil (7a) en iniciació A, i Núria Navarro (4a) a la categoria nacional aleví.

Pel que fa a la representació del Club Patinatge Solsonès: Ares Capdevila (2a) en iniciació A; Anastàsia Fabián (5a) a la B; Mar Valero, Anna Nosàs, Aina Pavón, Mariona Torruella i Núria Nosàs a la C; Aissata Diallo i Berta Planes a l'E; Montse Bajona, Ares Sánchez i Núria Vila a la F; Sira Capdevila (5a), Andrea de la Osa (7a) i Maria del Mar Badia (8a) entre les cadets; Júlia Bin Melsió (1a), Gemma Torrent (2a) i Andreu González (3r) en certificat; Sheila Lara (2a), Sandra Colell (3a) i Montse Rodríguez (4a) en juvenils; i Iris Capdevila (3a) en júniors.