El matx entre el CB Vilatorrada i La Salle Manresa arriba aquesta tarda (20.15 hores, pavelló de Sant Joan) sense urgències per als dos equips bagencs. Després d'haver jugat onze partits, es troben en una zona mitjana-alta a la classificació, separats per només una victòria. La Salle, que l'any passat jugava a la Copa Catalunya, és sisè amb un total de 7 triomfs, idèntica xifra que els conjunts que precedeixen els lasal·lians, l'Almeda i Bàsquet Sant Quirze. Però per als de Joel Romeu la victòria és important per tal de no despenjar-se del tercer, que és un Gavà amb 9 partits guanyats.

El CB Vilatorrada té fins ara 6 victòries, tres aconseguides en el seu pavelló i tres en partits fora de casa. L'equip de Lluís Amat voldrà fer valer la seva condició de local en un partit que es preveu que tingui un gran sabor de derbi i la rivalitat que comporta. En aquest mateix grup, el cuer Navàs Viscola es desplaça a la pista de l'Escola Pia, a Sabadell, líder i imbatut.

La Llosa-Cerdanyola, a Copa

L'equip de La Llosa Artés, que ara fa dues setmanes va veure com es tallava la seva bona ratxa amb la derrota a la pista del Sant Josep de Badalona (71-68), mirarà de poder reprendre la sèrie victoriosa però no ho tindrà gens fàcil perquè rep el Cerdanyola, quart classificat, a les 18.15 hores d'avui.