El cap de Gigi va ser providencial per donar els tres punts a l'Avià al camp del Farners i és que una rematada seva a la sortida d'un córner al minut 94 va establir l'1-2 definitiu en un matx que s'havia posat molt complicat. El Farners, però, encara va tenir la possibilitat d'empatar, però Sergi va treure un peu de forma providencial quan el gol ja semblava un fet.

El partit va començar amb un estèril domini avianès, que, excepte en dues arribades de Miki López, va crear poc perill a la porteria de Bartrina. Menys ocasions de gol va tenir el Farners, i és que en els primers quaranta-cinc minuts no va xutar entre els tres pals.

La segona meitat va ser totalment diferent i és que tots dos equips van sortir amb molta més ambició ofensiva. Ben aviat els selvatans van avançar-se en el marcador. Al minut 49 va aprofitar una indecisió entre la defensa i el porter visitant per fer l'1-0. El partit es complicava, però l'Avià no deixava de plantar-hi cara. Al minut 61 els d'Óliver Ballabriga van tenir una bona ocasió per empatar a partir d'un penal comès sobre Miki López que el mateix davanter no va poder transformar.

Poc després Peque va rebre una passada en profunditat per marcar l'empat momentani. El partit va entrar en una dinàmica d'anada i tornada que podia afavorir qualsevol dels dos equips, però finalment va ser Gigi qui va acabar sentenciant el matx.