El pilot nord-americà Brad Baker va ser el guanyador del tercer Superprestigi Dirt Track, que es va dur a terme al Palau Sant Jordi de Barcelona. Baker, que ja havia guanyat la primera edició del certamen, va mantenir un frec a frec amb Marc Márquez, vencedor de l'any passat, que no es va resoldre fins a les darreres voltes de la cursa final absoluta. El també nord-americà Jared Mees va ser tercer i va completar el podi final de la competició.

En aquesta també hi va participar el navarclí Dani Ribalta, que va acabar en una meritòria cinquena posició, la mateixa que va assolir l'any passat. Pel que fa als dos altres pilots de casa nostra, el manresà Toni Elías va quedar eliminat a la final de la categoria Superprestigi, mentre que el gironellenc Franc Serra, que va ser operat de la clavícula fa només onze dies, va caure a les primeres fases de la competició.

En la cursa que decidia el títol, Baker va ser el més fort en la sortida i es va escapar de forma molt ràpida, mentre que darrere seu Márquez va haver de superar algun rival i això li va fer perdre temps de cara a atrapar el nord-americà. En les voltes següents el català va rodar més ràpid que el líder de la prova i li va anar retallant distància. Per darrere, Mees i Rins lluitaven pel tercer lloc, amb Ribalta més endarrerit. A la volta final, Márquez va intentar avançar Baker per l'interior del circuit, però es va quedar sense espai i es va haver de conformar amb el segon lloc.