El Petro Pintó Asfe va aconseguir una victòria molt important a la pista d'un dels seus rivals directes, el Samà de Vilanova i La Geltrú, al qual va derrotar per un resultat final de 50-52.

En el primer quart del partit hi van haver moltes alternatives en el marcador, i es va acabar amb un empat a 13. En el segon període les jugadores de Sant Fruitós de Bages van fer un gran treball i van poder agafar nou punts de renda a la mitja part de l'enfrontament (22-31).

A la segona meitat les jugadores locals van passar a fer una defensa zonal, i això va col·lapsar les bagenques, que van veure reduït a només tres punts el seu avantatge al final del tercer quart (41-44). En els deu darrers minuts les de Vilanova i La Geltrú van intentar capgirar el marcador, però no ho van aconseguir i el triomf va ser per les fruitosenques, que en la propera jornada rebran la visita del Draft Gramanet, el proper diumenge a les 18 hores.