La Salle Manresa va endur-se el derbi bagenc de la categoria en un partit molt anivellat, on les defenses van superar als atacs i que hauria pogut decantar-se per qualsevol dels dos bàndols. De fet el matx va ser molt anivellat amb diferències molt curtes per qualsevol de tots dos equips.

La clau de la victòria lasal·liana va ser la seva encertada defensa sobre els homes clau del conjunt vilatorradenc, que no van poder decidir com en ells és habitual i les pilotes perdudes per part dels jugadors locals. El partit va començar amb domini dels verds però sense poder-se escapolir massa en el marcador. Els punts de Tejero i Belmonte donaven el lideratge als locals però La Salle sempre es matenia dins del partit. El resultat al descans era d'un just 27-26 a favor dels locals.

Al tercer quart La Salle Manresa va sortir amb més empenta i va poder imposar el seu ritme. La seva defensa anava en augment i el Vilatorrada començava a tenir problemes. El resultat al final del tercer quart era de 43-46. El partit es mantenia obert tot i que el ritme del joc era favorable als manresans que als trams decisius van fer valer l'experiència per acabar sumant la victòria.