GEIEG UNIGIRONA/JOVIAT

?geieg unigirona. Torroella 4, Martín 14, Soler 3, Juvanteny 11, Clara Quera -cinc inicial- Moya, Juanola 9, Trasserra 6, Condom 4, Clàduai Quera 13 ?JOVIAT. Sira Beltran 9, Puiggròs 15, Núria Beltran 5, Tarragó 4, Clotet 5 -cinc inicial- Subirana 4, Sánchez 2, Soler 1, Córdoba 1, Martí 13 ?ÀRBITRES:Espelt i Castellano ?pARCIALS:11-14, 28-26, 51-39, 64-59

La Joviat va caure derrotada a la complicada pista del GEiEG Unigirona per un resultat final de 64-59, en la darrera jornada de la primera fase de Preferent. En la segona, les manresanes jugaran al grup dels vuit millors, i intentaran classificar-se per la final a quatre de Catalunya. En el primer quart les manresanes es van mostrar molt serioses i el van acabar amb tres punts d'avantatge (11-14). En el segon període les bagenques es van escapar de set punts, però un parcial de 11-2 va permetre les gironines arribar a la mitja part de l'enfrontament per davant en l'electrònic (28-26).

A la segona meitat, les locals van agafar avantatge gràcies al seu encert des de la línia de tir lliure (51-39 al final del tercer quart). En el darrer parcial la Joviat va fer una gran remuntada i es va situar a només tres punts de les seves rivals, però llavors no va aparèixer l'encert i la victòria es va quedar a Girona.