Els resultats de la desena jornada de lliga han deixat l'ICL Manresa en onzè lloc a la classificació i amb un balanç de 5 victòries i 5 de derrotes. L'equip d'Ibon Navarro, gràcies a la seva victòria de dissabte a la pista del Rio Natura Monbus (71-79), es troba amb idèntic nombre de triomfs que equips que ara són dins dels vuit primers llocs, els que donen el dret a disputar la propera Copa del Rei que es jugarà a la Corunya. En realitat, les places són set perquè el Rio Natura exerceix d'amfitrió; i els gallecs, també amb 5-5, són setens, però si perden posicions tindran la seva participació assegurada.

L'Unicaja, que ahir va perdre en el seu partit contra el Barça, i la Penya (derrotada a la pròrroga a Sevilla) es col·loquen ara sisè i vuitè classificat, també amb 5 victòries. També estan empatats amb el Manresa, però en aquesta jornada fora de la zona de la Copa, l'Andorra (novè) i el Dominion Bilbao (desè). A Santiago, el tècnic de l'ICL, Ibon Navarro, ja va manifestar que l'equip manresà pensa només en el proper partit al Congost davant del València, líder imbatut. També s'ha de recordar que la setmana vinent serà intensa: dimecres es rebrà el CAI, i el diumenge dia 27 s'haurà de visitar l'Unicaja. Els últims partits per a l'ICL de la primera volta seran a la pista del Gipuzkoa, a casa davant del Laboral Kutxa i el Bilbao, i a Sevilla.

El màxim objectiu que continua tenint el Manresa és poder afermar la permanència esportiva. En el curs passat, en la desena jornada tan sols s'havia sumat una victòria. Al 2013 eren tres i un any abans altre cop el bagatge era mínim, un triomf. Per tal de trobar un 5-5 com l'actual s'ha de mirar la classificació del 2011- Quan es va acabar la primera volta, l'equip tenia 8 victòries però no es va poder classificar per a la Copa.