El Barça Lassa va aconseguir a Màlaga una soferta victòria davant l'Unicaja després de desaprofitar un ampli avantatge de 24 punts (20-44 poc abans del descans) amb un pèssim últim quart, en el qual els locals van endossar un parcial de 20-3 (68-65, min. 37) i van tenir a tocar la remuntada. Amb el seu novè triomf a la lliga, els blaugrana continuen la persecució al líder, el València, mentre que l'Unicaja continua sisè, amb cinc triomfs, igualat amb cinc equips més.

La defensa blaugrana va deixar sense idees l'Unicaja, incapaç d'anotar amb fluïdesa en la primera meitat. El Barça, sota la direcció de Satoransky, va aconseguir trencar el partit en el segon quart amb un parcial de 11-22, que deixava un contundent 24-47 al descans.

Però els malaguenys no es van rendir, i poc a poc van començar a trobar l'encert i van anar retallant les diferències (48-62), fins arribar a un darrer quart pletòric. Amb Nedovic al comandament, l'Unicaja va canviar radicalment i amb una dura defensa i un atac fluid va descol·locar el Barça i va aconseguir un parcial de 22-4 que va capgirar el marcador: 70-66. Però aleshores van aparèixer Arroyo i Tomic per donar el triomf als blaugrana.