El Manresa va superar el tràmit del cuer Molletense amb un partit més pràctic que vistós, dominat de cap a peus, encara que amb força dificultats de crear perill, malgrat els quatre gols aconseguits, tenint en compte que els dos primers van ser a pilota parada.

No va tardar Javi Rebollo a fer l'1 a 0; al minut 12 va rematar de forma inapel·lable amb el cap una falta lateral llançada per Sergi Soler; dos minuts després, Maturana va xutar al travesser. Amb 1 a 0, els manresans dominaven però el joc combinatiu es moria abans d'arribar a l'àrea visitant. Així, i fins al descans, només va ser resenyable una bona acció per la banda dreta de Moha amb una passada enrere a Enric Vallès qui, sense marca, va fer un xut defectuós des de dins de l'àrea.

A la represa, la primera ocasió blanc-i-vermella va ser una falta lateral directe executada per Enric Vallès, que va repel·lir el pal (min 50). I a la tercera va ser la vençuda per al jugador de Puig-reig. Vallès, al minut 59, feia una canonada després de rebre en curt en un llançament de falta des de la frontal que Marcos no va poder fer res per evitar el 2 a 0.

Aquest gol va donar confiança al Manresa malgrat els intens desesperats del Molletense per retallar les diferències. Al minut 63, una pèrdua de la pilota per part de Moha va propiciar una centrada per la banda dreta que Matito va rematar al pal. Gerard Bordas ho va provar des de fora de l'àrea al minut 72, però el seu xut va anar a fora. Al minut 73, els visitants van reclamar un penal de Balboa sobre Bryan. Però en el 77, el debutant al Congost Miki Poveda es va estrenar-se com a golejador fent el tercer després d'una gran jugada individual de Noah per la banda dreta. El propi Miki Poveda va arrodonir el marcador amb el 4 a 0 definitiu al minut 84