CERDANYOLA/PETRO PINTÓ ASFE

?CERDANYOLA. Mostaza 6, I. Rodríguez 17, M. Garcia, Madueño 2, M. Rodríguez 5 -cinc inicial- Gómez 3, Caballero 4, L. Garcia 1, Alsina, N. Garcia, Mancheño 7, Aguilar 2 ?PETRO PINTÓ ASFE. Puigbò 6, Ledesma 2, Orive 14, Guix 2, Gener 22 -cinc inicial- Cunill 6, Ambròs, Jorba 2, Colldeforn 2, Santesmases ?ÀRBITRES:Cano i Meda ?PARCIALS: 16-10, 26-25, 37-31, 47-56

El Petro Pintó Asfe va tancar la primera fase de Preferent amb un triomf a la complicada pista del Cerdanyola, però no es va poder classificar per les fases d'ascens al grup dels vuit millors conjunts, ja que l'Unigirona i el Cervera també van obtenir la victòria en els seus respectius partits.

El conjunt local va dominar en el primer quart del duel i va agafar sis punts de marge (16-10), però les bagenques van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament només un punt per sota (26-25). En el tercer quart el Cerdanyola va tornar a escapar-se (37-31), però en els deu darrers minuts les noies de Sant Fruitós de Bages van canviar la seva defensa, i aquest fet els va permetre clavar un parcial de 2-22 que va capgirar el marcador i va donar el triomf a les bagenques.