El Physic Igualada va quedar-se a un pas de culminar l'espectacular remuntada al Barris Nord de Lleida i al final va acabar perdent per 74-78. Els anoiencs, que al final del tercer quart perdien per 25 punts de diferència (73-48), van fer un darrer tram espectacular amb un parcial d'11-30. Però anem a pams. El partit va començar amb un Pardinyes molt encertat des de la línia de 6,75 (sis triples en el tram inicial). Per la seva banda l'Igualada es mostrava bastant erràtic amb un joc força lent.

El domini local era bastant a plaer. La defensa visitant era poc agressiva i els lleidatans trobaven bones posicions de llançament. Tot i això al final del primer quart només es perdia per sis punts (28-22). La dinàmica del segon quart no va ser gaire diferent a la de l'inici i els locals començaven molt encertats amb el llaçament exterior (5 triples). Amb el pas dels minuts, però, semblava que els homes de Raül Caballero i Pep Piqueras trobaven l'espai per atacar i fer mal l'equip local La defensa dels anoiencs s'enduria però no acabaven de retallar les diferències (54-43 a la mitja part).

Reacció frustrada al final

A la represa els locals van sortir molt concentrats, sobretot en atac, i la diferència va continuar anant en augment. Els locals pressionaven molt en defensa (en el tercer quart l'Igualada només va fer cinc punts) i aconseguien accions fàcils de cistella. El Physic Igualada estava totalment desaparegut i absent. El parcial de 73-48 era ben aclaridor del que passava.

Al darrer quart semblava tot dat i beneït però l'Igualada encara no havia dit la seva darrera paraula. Els anoiencs van posar-se les piles el defensa i van recuperar moltes pilotes i a més van tenir un alt encert amb els llançaments triples establint un parcial de 0-17 i i es va situar a només vuit punts, però al final els locals van saber aturar el joc per acabar guanyant.