El Baloncesto Sevilla va sumar el seu segon triomf a casa, el quart de la temporada, i va agafar oxigen en vèncer el Joventut després de forçar la pròrroga en l'últim sospir quan perdia de cinc punts davant dels badalonins, que van veure així aguditzada la seva crisis amb la quarta derrota consecutiva.

En un partit amb un final vibrant, els sevillans van aconseguir una agònica victòria gràcies a la gran aportació de Pierre Oriola (23 punts i 9 rebots), del nord-americà Ladontae Henton (22 punts) i del txec Ondrej Balvin (18 punts), mentre que la Penya, que va llançar 49 triples (rècord històric de la Lliga) i en va anotar 20, no va aprofitar els 21 punts de Sergi Vidal i va caure en una pròrroga que va gestionar molt malament.

L'error clau de Paul

El partit va transcórrer sempre amb igualtat, amb intercanvis constants de cistelles i un ritme anotador molt elevat, sense que cap conjunt aconseguís escapar-se. Va ser en els darrers minuts que els badalonins es van escapar (87-92), però els sevillans mai no es van rendir i, quan ningú ho esperava, van aprofitar que Paul va fallar dos tirs lliures i van forçar la pròrroga amb un triple espectacular de Bamforth. Sabat va tenir l'ocasió de donar el triomf al Joventut en els darrers cinc segons, però va errar el tir.

El temps extra va començar amb un triple de Vidal i els badalonins aviat davant (92-97), si bé el Sevilla va pressionar, amb un 2+1 de Miljenovic i una cistella de Balvin que va igualar el matx a 97. El Sevilla es va avançar amb un 101-98 quan faltava un minut i mig. El Joventut va buscar a la desesperada el partit, que havia controlat en moltes fases, però després d'igualar a 101 amb un triple de Suton, el Sevilla va ser més efectiu en els instants decisius.