El debut de Constantin Galca va ser positiu, en el joc de l'equip i en el resultat, una victòria (2-1) sobre el Llevant que du els blanc-i-blaus als vuitens de final de la Copa del Rei (a l'anada, 1-1). El substitut a la banqueta de Sergio González va apostar pels titulars per començar el seu pas per l'entitat periquita de la millor forma possible. En tot cas, el partit no va ser plàcid i fins els darrers minuts (n'hi va haver fins a cinc d'afegit a la segona part) no va poder respirar tranquil.

Només començar, al minut 7, hi va haver l'ensurt del gol del Llevant, amb llançament directe de falta i pilota a l'esquadra de Verza. Però, per sort, aviat va igualar Burgui tot rebent una assistència d'Asensio. I a la represa, Caicedo va marcar el decisiu 2-1, i ell mateix va tenir una ocasió per marcar el tercer, que el porter Mariño avortava amb una aturada.

El Llagostera, eliminat

A Riazor, el Llagostera va forçar un empat amb el Depor (1-1, el gol va ser de Jordi López) que no va ser suficient per passar l'eliminatòria ja que els gallecs s'havien imposat per 1-2 de l'anada. Quant al Betis, va empatar al Molinón (3-3) i va fer valer el 2-0 previ. Es va classificar el Sevilla (5-o global al Logronyès).