El Manresa RC jugarà a la Divisió d'Honor Catalana a partir del 10 de gener després de derrotar el GEiEG al Congost en el darrer partit de la primera fase de competició, jugat al Congost (19-16). Els manresans es trobaran al nou campionat, l'Enginyers B, l'INEF Lleida, el Tarragona, el Castelldefels, l'Universitari, el Sant Cugat B, el Barça B, el GEiEG i els Gòtics.

En el partit contra els gironins, el GEIEG va sortir bolcat a l'atac davant la necessitat també de guanyar. Els manresans, però, es van mostrar molt segurs en defensa amb un joc molt igualat. Un cop de càstig va donar avantatge als visitants, però el Manresa RC va respondre molt aviat i va anotar dos cops de càstig (6-3). El primer assaig es va fer pregar i va arribar a les acaballes del primer temps i va ser favorable al GEiEG (6-8).

La segona part va començar amb un Manresa RC amb ganes, però de nou el conjunt gironí va fer una nova marxa (6-13). A partir d'aquí, l'equip manresà va prémer l'accelarador i va situar el marcador en 11 a 13 i posteriorment, malgrat les bones jugades del GEiEG, el Manresa RC va aprofitar un error i de contracop va fer el 16 a 13. Cap al final va arribar el 19 a 13, reduït fins al 191-6 final.

Per part del Manresa RC van jugar: F. Dorado, J. Cobo, C. Vidal, M. Pradas, J. Núñez , A. Winfield, J. Simó, M. Cases, B. Esquius, Q. Soubies, M. Fernández, G. Le Rumeur, M. Iglesias, R. Cubo, H. Chivallier, O. Vargas, A. Lorenzo, X. Sánchez, M. Temporal, I. Majós, S. Garcia i A. Martí.