El Vela Club de Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort promou la campanya "Fitness Solidari" a favor de l'Associació de lluita contra el càncer infantil Adrián González Lanza. Els diferents actes se celebraran tant al gimnàs Vela Club com a la Sala Polivalent del municipi bagenc.

Ahir es va fer l'acte de presentació amb l'alcalde del Pont, Cecilio Rodríguez, Pere Arévalo, del Vela Club, i les tres famílies implicades. Segons va comentar Pere Arévalo, el Vela Club "s'ha implicat plenament en aquest projecte amb il·lusió i sacrifici, sobretot en conèixer la història d'aquestes tres famílies vilomarenques que estan patint aquesta malaltia dins els seus nuclis. És la cosa més bonica que hem fet mai des del Vela".

Per ajudar aquestes famílies s'ha preparat una setmana d'actes participatius que permetran recaptar diners per a aquesta causa. Serà des del 17 al 23 de desembre, en què cada dia i en diferents horaris es faran activitats per als assistents al Vela: body art (dijous 14.05 h), body combat (divendres 18.15 h), dance party i body pump (dilluns 18.15 h i 20.15 h), marató cycling 3h non stop (dimarts 18.15 h), Cxworx (dimecres 20.15 h). El final de festa serà el diumenge 27 de desembre, aquest cop a la Sala Polivalent del Pont de Vilomara, on al llarg de tot el matí s'organitzaran exhibicions i classes per als assistents, que hi podran participar i col·laborar.

A més, s'ha editat un calendari solidari que podrà adquirir-se al Vela Club i també als establiments del Pont de Vilomara amb fotografies dels tres infants per a cada mes de l'any. També s'organitza la PunkTrail Silvestre solidària en benefici d'aquestes tres famílies,i que es correrà el mateix diumenge al matí.