La jugadora monistrolenca de la Reial Societat Núria Mendoza ha entrat a la llista de quaranta preconvocades per al partit amistós femení que disputarà el proper dia de Sant Esteve, a partir de les 18.45 hores, la selecció catalana femenina davant d'Euskadi. Mendoza ja va disputar el partit de l'any passat, que es va jugar a Barakaldo sota una intensa pluja i que va acabar amb empat a un gol.

La convocatòria va ser feta per la seleccionadora, Natàlia Arroyo, i el seu ajudant, Lluís Cortés, i n'han de sortir les 22 jugadores que disputaran el partit al Miniestadi de Barcelona. A més d'ella, hi ha convocades vuit jugadores del FC Barcelona, set de l'Espanyol, cinc del València, dues de l'Arsenal, del Granadilla de Tenerife, del Santa Teresa, del Levante Las Planas i del Sant Gabriel, una companya seva de la Reial Societat, Paola Soldevila, i una component del Sabadell, el Llevant, l'Atlètic de Madrid, el Transportes Alcaine, el Seagull, l'Estartit, l'AEM i el Sant Pere Pescador.

Mendoza, que va marxar l'estiu passat de l'Espanyol, s'ha consolidat en la posició de central titular a la Reial Societat, equip que ocupa la quarta posició en la Superlliga femenina.