S'han disputat a les pistes que té la Federació Catalana de Tennis a Cornellà totes les finals del Cir- cuit Català Juvenil d'Hivern. Per part del Club Tennis Manresa, dos dels seus jugadors, Gerard Oltra i Marc Guitart, van aconseguir arrodonir uns magnífics resultats i van arribar a les finals dels respectius quadres.

En el cas d'Oltra, va participar en el quadre gran infantil i va abastar la final, que va perdre davant Oriol Fillat, el cap de sèrie número 3, en un partit que es va necessitar de tres sets (3-6, 6-2, 6-0). La fita del jugador del CT Manresa va tenir el seu mèrit, atès que no sortia pas de cap de sèrie i per arribar a la final va haver d'eliminar el jugador que era el principal favorit del torneig, David Puigdemosa, en tres sets. En el partit següent també va vèncer un cap de sèrie, en aquest cas al número 6, i igualment després de tres mànegues. Abans d'accedir a la final, va guanyar el cap de sèrie número 4 en 2 sets. I pel que fa a Marc Guitart, va ser campió en la categoria infantil, en el seu cas en el quadre 3. Guitart va encarar la seva participació en la posició de cap de sèrie número 4 i va haver de disputar quatre partits abans de poder plantar-se a la final, que va adjudicar-se per un doble 6-2 al seu oponent, Nil Felip.