Després de les seves victòries en la jornada passada, el Joanenc i el Gironella, ocupant encara les dues darreres posicions de la taula classificatòria del grup 4 de Segona Catalana, buscaran demà tres nous punts que els facin creure en la salvació. Al migdia (12 h), el Joanenc es desplaçarà a Rubí per enfrontar-se al Joventut 25 de Setembre, equip de la part mitjana-alta de la classificació, que es troba a set punts del líder, Vic Riuprimer. A la tarda (16.30 h), un rival semblant tindrà el Gironella, que rebrà la visita del Lliçà de Vall, un altre conjunt acomodat a la classificació, però allunyat de les posicions més capdavanteres.

En el mateix grup 4, el Sallent rebrà demà un Can Parellada egarenc (16 h) que és antepenúltim. Els sallentins, que troben a faltar alguna victòria a domicili per estar més amunt, s'ha mostrat fins ara molt solvent al seu camp i espera repetir la seva solvència al municipal sallentí.

En el grup 3, la quinzena jornada depara avui el derbi anoienc entre l'Òdena i el San Mauro (16 h) amb els locals en la darrera posició amb només cinc punts sumats, i els de Santa Margarida de Montbui a la part capdavantera, en cinquena posició. I en el grup 5, el Solsona, després de perdre amb el líder Almacelles, té sortida demà al camp del Bellpuig (16 h), un equip de la zona tranquil·la de la classificació; i l'Organyà també jugarà a fora, en el seu cas a casa d'un Artesa de Segre de la part baixa de la taula (16.15 h).