Bona ocasió perduda de situar-se més endavant a la classificació. El Manresa que semblava tenir el partit dominat amb un 1 a 3 a Vilassar ha vist com els locals, amb gols als minuts 87 i en el descompte empataven el partit, i jugant amb un home menys per expulsió de Blanchart (min 82).

A la primera part, el Manresa ha tingut el partit sota control i Gerard Bordas ha fet el 0 a 1 al minut 42. Masip pel Vilassar ha empatat a la sortida del segon temps, però un penal convertit per Sergi Soler ha tornat donar avantatge al Manresa (min 59).

Al minut 81, el propi Sergi Soler ha fet l'1 a 3 que semblava la sentència, però sis minuts després una pena màxima aprofitada per Masip ha donat alguna esperança al Vilassar, que ha aprofitat en el descompte amb el tercer gol i per tant l'empat, anotat també per Masip.