Els 30 punts i 15 rebots del pivot de Sant Boi de Llobregat Pau Gasol no van ser suficients per superar els Detroit Pistons en un partit que va acabar amb un marcador de 144-147 després de quatre pròrrogues. L'aler Jimmy Butler va tenir el llançament per forçar-ne la cinquena, però va fallar el triple. Els jugadors més destacats del conjunt de Michigan van ser el pivot André Drummund amb 33 punts i 21 rebots i el base Reggie Jackson, que va fer els mateixos punts i va repartir tretze assistències. Els Pistons van anotar els set primers punts de la quarta pròrroga i van saber controlar la reacció dels Bulls als darrers segons.

El base local Derrick Rose també va establir la seva millor marca de la temporada en anotar 34 punts, donar vuit assistències i capturar quatre rebots. D'altra banda els intractables Golden State Warriors van venjar-se de Milwakee, l'únic equip que fins ara els havia vençuts, i el van superar per 121-112. El base Stephen Curry va tornar a ser el referent del seu equip, ben ajudat pels 27 punts de Klay Thompson i els 21 de Draymond Green.

L'aler pivot LaMarcus Aldridge, amb 26 punts i 13 rebots va ajudar en el triomf dels Spurs sobre els Clippers (115-107) i es mantenen segons a la conferència Oest per darrere dels Warriors de Golden Sate. També cal destacar la victòria dels Toronto Raptors a Miami per un clar 94-108, en part gràcies als 30 punts del seu escorta DeMar DeRozan.