El Chelsea va agafar aire i va aconseguir un triomf molt important a casa davant el Sunderland (3-1) per tal de començar a escalar posicions a la lliga anglesa. L'equip de Londres, que va fer fora José Mourinho i que ahir va fer oficial el fitxatge de l'holandès Guus Hiddink, va començar molt fort i al minut 13 ja guanyava 2-0 gràcies als gols de Ivanovic i Pedro. Al minut cinc de la segona meitat, Oscar va fer el tercer gràcies a un penal, i tres minuts després Borini va fer l'únic gol visitant i va establir el 3-1 definitiu.

Per la seva banda, el Leicester segueix en el seu gran estat de forma, i ahir va aconseguir la victòria a un camp tant complicat com és el de l'Everton (2-3). Mahrez va avançar els visitants de penal al minut 27, però cinc minuts més tard Lukaku va empatar. En el segon temps, una nova pena màxima transformada per Mahrez i una diana del japonès Okazaki van posar l'1-3 al marcador. Al minut 89 Mirallas va fer el 2-3 definitiu pels locals.

El Manchester United no aixeca el cap, tal com demostra la derrota a Old Trafford davant el modest Norwich per 1-2. Els visitants es van avançar amb gols de Jerome i Tettey i Martial va fer l'únic gol dels de Van Gaal. L'altre Man- chester, el City, visitarà demà a les 21 h el camp de l'Arsenal, en un duel on ambdós equips es jugaran la segona posició.