L'Espanyol va tornar a demostrar, en el segon partit amb Constantin Galca com a entrenador, la seva versió més intensa i ofensiva i va acabar per desmuntar Las Palmas, que no es va deixar intimidar fins a la segona meitat, al Power8 Stadium, amb un gol de Caicedo al minut 68.

En els primers compassos, l'aposta ofensiva de Galca, que va repetir amb Gerard Moreno, Caicedo i Asensio a dalt, ja va donar resultat. L'Espanyol va ser el propietari del partit. De tota manera, amb prou feines va arribar amb claredat a l'àrea de Varas. Malgrat el seu dinamisme i insistència, la defensa canària no va passar dificultats a Cornellà. Els catalans van protagonitzar les ocasions del tram final de la primera meitat, encara que van continuar sense perfilar-les.

A la represa l'Espanyol va entendre millor la lliçó que els de Setién, i en pocs minuts Gerard Moreno va examinar la saga canària. Las Palmas va perdre el control del xoc i es va aferrar a la seva defensa davant el monòleg ofensiu local.

Però al minut 68 Caicedo va tombar el mur canari en rematar una bona centrada de Javi López des de la dreta. Galca va aconseguir el seu premi, amb una gran pressió a dalt, i el conjunt de Las Palmas va quedar noquejat. De fet, Abraham va estavellar una pilota al pal quan faltaven cinc minuts per a la conclusió del partit.