Les seleccions catalanes sub-16 i sub-18 femenines van saldar amb sengles golejades el primer partit de la fase inicial del Campionat d'Espanya, que es juga a Almassora (Castelló). En els dos casos es van enfrontar a Múrcia i el combinat sub-16 s'hi va imposar 0 a 6 i el sub-18, 0 a 8.

Primer va entrar en joc Catalunya sub-16, amb la jugadora de l'Igualada Anna Bernadí a l'onze inicial. El 0 a 6 final va fer justícia al domini català. Tot i això, la primera part va ser molt igualada amb els dos conjunts ben posicionats sobre el terreny de joc. Malgrat l'equilibri, les ocasions les va tenir l'equip català. Però no va ser fins a les acaballes del primer temps que va arribar el 0 a 1, marcar per Anna Torrodà (min 38). Un cop obert el marcador, les coses van ser més fàcils i els gols van anar caient a la represa, anotats per Clàudia Pina (min 52), Clàudia Daga (min 55), Laia Aleixandri (min 58), Candela Andújar (min 60) i Ariadna Sánchez (min 75).

Encara més fàcil ho va tenir el combinat sub-18, en aquest cas amb la santfruitosenca Paula Fernández (FC Barcelona) com a titular. Catalunya va passar per sobre de Múrcia des del xiulet inicial, controlant el joc, sense patir en cap moment. Els gols van ser aconseguits per Alba Arboix (min 10), Aitana Bonmatí (min 18), Irina Uribe (min 22 i min 31), Maria González (min 40), Patrícia Guijarro (min 43), Ainhoa López (min 53) i Abril Rodríguez (min 87).

Aquest matí tant la selecció sub-16 com la sub-18 s'enfrontaran a València en el segon partit d'aquesta fase inicial de l'estatal, a les 10 h i les 12 h, respectivament.