El Catalana Occident Manresa júnior es va imposar al Força Lleida a Cervera (57-54) en les fases de permanència, i el gener iniciarà la segona fase de Preferent enquadrat en el grup dels vuit millors equips de Catalunya.

En el primer quart els jugadors manresans van estar molt encertats en el llançament exterior, però el desencert en el tir lliure els va impedir escapar-se més enllà dels cinc punts de diferència al final del primer quart (16-11). En el segon període, els lleidatans van reaccionar i es van arribar a posar sis punts per sobre. A la mitja part de l'enfrontament el marcador assenyalava 30-32.

La segona meitat es va iniciar amb una fase d'alternatives entre les dues formacions, però tot seguit els jugadors bagencs van arribar al final del tercer quart amb dos punts de marge (45-43). En els darrers deu minuts del duel els lleidatans van notar en excés els nervis i es van precipitar en moltes ocasions. Tot i això, van aconseguir arribar als últims trenta segons només un punt per sota, però dos tirs lliures anotats pels manresans els obligava a fer un triple en la possessió final per forçar la pròrroga, però no van poder tirar i la victòria i el pas al grup dels millors va ser per al CBiUM.