El Celta, el Vila-real i l'Athletic de Bilbao van guanyar ahir els seus respectius partits i es mantenen en plena lluita per aconseguir entrar en llocs de classificació per a les competicions europees.

Els gallecs, que són quarts a la classificació, van vèncer a Granada (0-2), i continuen dos punts darrere del Reial Madrid, que ocupa la tercera i última posició d'accés directe a la Lliga de Campions. El xilè Orellana, al minut 21, va avançar el seu equip, i Iago Aspas, abans del descans, va anotar el segon gol. Els andalusos són al límit de les posicions de descens.

Cinquè és el Vila-real, que va trencar la bona ratxa de la Reial Societat d'Eusebio a casa amb una victòria (0-2), gràcies a dues anotacions de Denis Suárez, jugador que pot tornar al Barça la temporada que ve.

Per la seva banda, l'Athletic de Bilbao és setè, després de guanyar de manera molt treballada un Llevant que és cuer, però només tres punts darrere del Granada. Els bascos van haver d'esperar a la segona part, quan Mikel San José i Iñaki Williams van fer quedar els punts a San Mamés.