El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota a la seva pista, i en aquesta ocasió va ser el Draft Gramenet l'equip que es va endur la victòria de Sant Fruitós de Bages en imposar-se per 46-63.

Les jugadores fruitosenques no van fer una bona sortida i van encaixar un parcial de 0-6 als primers minuts del duel. Tot seguit les locals van reaccionar, van igualar el matx i van acabar el quart inicial amb un resultat de 10-16. En el segon període hi va haver una constant igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 25-30.

A la segona part les noies bagenques no es van trobar gens còmodes sobre la pista, mentre que les visitants van saber aprofitar els seus punts forts i van ampliar el marge gràcies als nombrosos tirs lliures de què van disposar. Al final del tercer quart el resultat era de 38-50. En els darrers deu minuts del duel la tendència va ser força similar a la del període anterior, i l'equip Draft Gramenet va saber mantenir la renda per endur-se la victòria. En la propera jornada, ja després de l'aturada nadalenca, el Petro Pintó Asfe visitarà la complicada pista del tercer classificat, el Valls, el dissabte 9 de gener a les 17.45 hores.