L'irregular Liverpool de Jürgen Klopp va ser clarament derrotat pel Watford de Quique Sánchez Flores (3-0) i cau a la novena posició de la classificació, cinc punts darrere de la zona Champions. Els gols d'Ake i dos d'Ighalo, un a cada part, van sentenciar els reds i deixen els londinencs en un magnífic setè lloc. Per la seva banda, el Swansea i el West Ham United van empatar (0-0), la qual cosa provoca que els gal·lesos es mantinguin en posició de descens.

El Llagostera no va poder fer valer l'habitual fortí del Municipal de Palamós i no va passar de l'empat (0-0) davant d'un Mirandés al qual el punt tampoc no li serveix per connectar amb la zona alta de la classificació. Els blaugrana van acabar amb bones sensacions la primera part després d'una rematada de Pitu, i van iniciar la segona amb entusiasme, amb un xut desviat de Benja. Va destacar l'entrada de José Carlos, però les seves accions no van trobar rematador.

El líder de la lliga italiana, l'Inter de Milà, va caure a casa per 1-2 contra la Lazio i veu com ja té la Fiorentina i el Nàpols un punt darrere i, sobretot, la Juventus, a tres, després de la victòria de tots ells. Els milanesos van caure per culpa de dos gols de Candreva. Per l'Inter va marcar Icardi l'1-1 momentani. La Juventus va patir per guanyar 2-3 al camp del Carpi; la Fiorentina va vèncer amb claredat el Chievo (2-0); i el Nàpols, l'Atalanta, per 1-3.