L'Associació Esportiva La Salle Manresa farà durant aquestes festes nadalenques un homenatge a la figura de Magí Forn, un exjugador de l'entitat bagenca que va morir l'any 2010 a l'edat de 59 anys després de completar un entrenament al pavelló poliesportiu de Sant Fruitós de Bages.

El club bagenc és l'encarregat d'organitzar la primera edició del Memorial Magí Forn, un torneig de categoria cadet masculina que es durà a terme el dilluns 28 i el dimarts 29 de desembre. Un total de sis conjunts prendran part en una competició que es posarà en marxa amb una fase de grups. Al grup A hi haurà el Club Bàsquet Vic, l'Asfe de Sant Fruitós de Bages i el CB Solsona, mentre que al grup B hi competiran un dels equips de l'amfitrió La Salle, el CB Igualada i el CB Castellet.

A partir de dos quarts de deu del matí del dilluns 28 es duran a terme al pavelló lasal·lià els enfrontaments d'aquesta fase inicial, que finalitzarà pels volts de les vuit del vespre. L'endemà, a les deu i a dos quarts de dotze del migdia respectivament, es disputaran els partits de semifinals (que enfrontaran els primers d'un grup contra els segons de l'altre). A la una del migdia es jugarà el duel pel cinquè lloc, i a la tarda es decidirà el podi final del torneig: a les quatre es disputarà el matx per la tercera plaça, mentre que la gran final de la competició, que decidirà el primer conjunt campió del Memorial Magí Forn, serà a partir de les sis de la tarda.

Els partits del torneig tindran alguna petita variació respecte als duels que es juguen en les competicions oficials. Un exemple és que els quarts només duraran vuit minuts, en comptes dels deu habituals, i si s'arriba al final amb empat i cal disputar una pròrroga, aquesta serà de tres minuts, en comptes dels cinc que es juguen normalment.