Es va celebrar a Berga una nova edició del campionat de Catalunya de kyus en benjamins, en alevins, infantils, juvenils i cadets. Aquest campionat era a càrrec de Manel Cantero, del Club Karate Cantero, la Federació Catalana de Karate i la col·laboració de l'Ajuntament de la capital del Berguedà.

Els resultats dels representants locals del Club Karate Cantero en la competició van ser excel·lents i uns quants van aconseguir pujar al podi en diferents nivells i categories, així que van demostrar la feina en la promoció de joves valors que es fa en aquest centre.

Va destacar el títol i la medalla d'or aconseguida pel karateka del Karate Cantero Ethan Rebollo, en kata juvenil masculí pel que fa als cinturons verd i blau, que va completar una gran actuació.

Cinc karatekes més del club van aconseguir pujar al podi, i van obtenir diverses medalles de bronze. El primer va ser Wail Zarrouki, tercer classificaten kata aleví mixt groc. Els altres quatre van ser els següents: Marc Duran, tercer classificat dins de la modalitat de kumite (combat) en taronja-verd i un més de més de 43 quilos; Aitor Valle, tercer també en el seu cas en kata infantil cinturó taronja; Eric Raja, tercer infantil en la categoria de cinturó verd; Manel Cantero júnior, tercer classificat en aleví mixt taronja.