Com és tradició els darrers anys, el Gimnàs Cube s'anticipa a les clàssiques curses de Sant Silvestre, que se solen celebrar el dia 31 de desembre a la tarda, i organitza la seva diumenge que ve, dia 27 al migdia. Es tracta d'una prova de 5 milles (uns 8 km) per un circuit urbà (el mateix de les passades edicions) i amb sortida a les 12 al mateix Cube. Els participants podran utilitzar els vestidors del gimnàs per canviar-se.

La Sant Silvestre Manresa (SSM) del Cube compleix la cinquena edició i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. Les inscripcions van a bon ritme fins al punt que ja són 400 els corredors apuntats, tenint en compte que el límit és de 450. Les inscripcions anticipades tenen un preu de 10 euros per als abonats al Cube i 13 per als no abonats. El mateix dia de la prova s'incrementaran en dos euros els dos preus.

Els interessats es poden apuntar en línia a la web: www.cube.cat fins divendres a les 4 de la tarda. També es poden fer inscripcions presencials a Rios Running de Manresa, al Sagi i al mateix Cube, fins avui dijous. Posteriorment, qui vulgui participar a la carrera s'haurà d'inscriure el mateix dia si queden places lliures.