El RetaBET.es Gipuzkoa continua en l'última posició de la lliga després de caure derrotat per 83-91 davant del Laboral Kutxa. Els donostiarres van plantar cara i dia a dia sembla que milloren després d'un pèssim inici de temporada, però un rival d'Eurolliga com en Baskonia va ser ahir massa dur per a ells. Al descans hi havia un empat a 44 punts que Bouroussis decantaria de la banda dels vitorians en els últims deu minuts de partit. El pivot grec va fer 19 punts i va quedar a dos del seu company Causeur, que va acabar amb 21. Per la banda local, va debutar Marcus Landry, ex del Manresa, amb 4 punts, però el millor va ser Urtasun, amb 18.

Per la seva banda, el Baloncesto Sevilla va aconseguir vèncer l'Iberostar Tenerife i suma la cinquena victòria de la temporada. Els canaris queden amb quatre. El duel de rivals directes, amb un final incert, tot i el domini sevillà de la majoria de minuts, es va decantar gràcies a l'actuació de l'ala serbi Nenad Miljenovic, autor de 24 punts. Pierre Oriola, amb 17, va tornar a demostrar el seu gran moment de forma. Per la banda de l'Iberostar Tenerife, el cinc inicial va superar els deu punts, amb 17 d'Abromaitis, però la banqueta va aportar molt poc.