El davanter sallentí Aitor Ruibal s'incorporarà després de Nadal al Betis B, equip que ara mateix ocupa la penúltima posició del grup 4 de Segona Divisió B. Ruibal, nascut el 1996, procedeix de l'Hospitalet, equip del grup 3 de la mateixa categoria, en el qual ha disputat 17 partits aquesta temporada i hi ha anotat tres gols. El contracte que ha firmat és fins al juny del 2017.

El jugador bagenc va fer unes declaracions als mitjans oficials del club en les quals es mostrava "molt il·lusionat. En aquests sis mesos que queden [d'aquesta temporada] i els anys de contracte que he firmat intentaré aportar tot allò que sé i ajudar a que l'equip vagi cap amunt. Al Betis no se li pot dir que no. Al principi no m'ho creia. Un cop tancat el fitxatge, només puc dir que estic molt content". Sobre les seves qualitats, va manifestar que "vull aportar el màxim possible per tal que pugui ajudar l'equip a salvar la categoria i provar de fer molts gols, que és la meva feina". Li farà falta al filial verd-i-blanc, preparat per Juan Merino, que només ha aconseguit anotar 15 gols en 18 partits.

Carrera progressiva

Ruibal ja va debutar la temporada passada a Segona Divisió B a les files del Cornellà, equip amb el qual havia jugat a la Divisió d'Honor juvenil. Amb anterioritat havia jugat als equips de base del CE Sallent i del CE Manresa. L'arribada al Betis significa un pas endavant en la seva carrera i la seva voluntat, a mitjà termini, serà tenir oportunitats en el primer equip.