El Barça Lassa es va mostrar molt seriós i va assaltar la pista de l'actual campió de la Lliga Endesa, el Reial Madrid, al qual va tombar per un resultat final de 84-91. D'aquesta manera, el conjunt blaugrana va trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives en lliga regular al Barclaycard Center, on no guanyava des de fa sis anys.

Ja des de l'inici els visitants van estar més entonats en atac i de seguida van agafar vuit punts de marge. Tot seguit, dos triples de Maciulis i dos més de Carroll van posar els locals al davant quan faltaven vint segons per acabar el quart inicial. Però un triple de Pau Ribas va posar el 23-25 al final del primer període. En el segon, Samuels va assumir protagonisme i va ampliar l'avantatge blaugrana, que al descans ja era de sis punts.

En la segona meitat els madrilenys van seguir molt tous en defensa, i aquesta situació la van aprofitar els visitants per entrar al darrer quart amb setze punts de marge (58-74). En aquest, el Reial Madrid va intentar remuntar el matx, però ja va ser massa tard i només va poder maquillar el resultat i acabar perdent per només set punts de diferència.