Guanyador en quatre de les cinc edicions disputades, l'atleta de l'Avinent Club Atlètic Manresa Oussama Chouati no va donar peu a la sorpresa i va imposar-se sobre els vuit quilòmetres del traçat de la Sant Silvestre manresana organitzada pel gimnàs Cube amb un temps de 25 minuts i 33 segons. Poc més de 30 segons després va arribar el solsoní Sancho Ayala (Running Ríos), guanyador de l'any passat.

De les edicions disputades fins ara la d'enguany és que la ha tingut un nombre més alt d'inscrits amb un total de 483. Fins pocs minuts abans de començar la prova encara hi havia un bon grapat de gent apuntant-se a les oficines del gimnàs Cube. Sabedors que la distància, 8 quilòmetres, no donava gaire marge a les sorpreses, tant Chouati com Ayala van començar imposant un ritme molt fort amb l'ajuda d'una llebre. Ben aviat ja van començar a obrir una important escletxa sobre la resta de participants i quan encara no s'havia completat la primera volta ja avantatjaven de gairebé 50 segons al segon grupet liderat per Toni Martín, que finalment va acabar en tercera posició. Semblava que la victòria es decantaria a favor del jove atleta manresà o del veterà corredor solsoní, tal com va passar.

Coneixedor de la seva més alta resistència física, Chouati va prémer l'accelerador als trams més durs de la segona volta i va acabar obtenint la quarta victòria en les cinc edicions disputades. Ayala, en veure que l'atleta manresà se li escapava, va decidir lluitar per mantenir la segona posició, que finalment va poder obtenir amb un marge de gairebé més d'un minut i mig sobre Toni Martín.

Noguera guanya en noies

La guanyadora en categoria femenina va ser l'alteta del Club Triatló Ateneu Núria Noguera, que va cobrir el traçat en 34 minuts i 14 segons. La segona posició va ser per a Júlia Gonfaus, que va arribar a quinze segons, i la tercera per a Roser Pérez, que va quedar-se a un segon del segon lloc.