El FC Barcelona ha decidit rescindir el contracte al jugador Sergi Guardiola per fer comentaris a favor del Reial Madrid, a través del Twitter, on també havia publicat comentaris anticatalanistes i també ofensius contra el barcelonisme, segons assegura el club blaugrana en un comunicat.

El club va fer públic el seu comunicat a les deu de la nit, poc després del rebombori que s'havia causat a la xarxa arran de les piulades del jugador.

"Jo no posaria Messi al meu equip, espatlla el joc" o "Hala Madrid, puta Catalunya" són alguns dels missatges que va escriure Sergi Guardiola. El jove va protegir ahir mateix a la tarda el seu compte de Twitter perquè no es poguessin veure els comentaris, però els internautes ja n'havien fet captures de pantalla.

En canvi, els altres dos reforços previstos per arribar ahir al filial blaugrana sí que hi van arribar. En concret, el club ahir va incorporar el migcampista Josep Miquel Fernández Xemi, gràcies a un acord amb la UE Cornellà, i jugarà amb el Barça fins al 2017.

També va arribar ahir al filial blaugrana Moisés Delgado, que és un defensa esquerrà que arriba procedent del Sevilla Atlético, on ha jugat 17 partits aquesta temporada i on ha estat 12 anys al planter. El Barça i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs del jugador a l'entitat blaugrana. El lateral d'Utrera va debutar amb el primer equip sevillà jugant dos partits la temporada 2013/14.

Un altre reforç que s'esperava ahir està pendent d'un document oficial i de superar proves mèdiques. És el brasiler Robert Gonçalves, procedent del Fluminense.