La selecció catalana sub-16, amb la participació del jugador cadet del Gimnàstic de Manresa Arnau Tortosa, va empatar ahir amb Madrid a un gol en el segon partit de la fase prèvia del Campionat d'Espanya autonòmic, que s'ha celebrat a Magaz de Pisuerga, a Palència. Amb aquest resultat, i sumant la victòria en la primera jornada, sobre Castella i Lleó (0-2), els catalans entraran a la segona fase amb quatre punts al seu caseller.

En la confrontació d'ahir, en la qual Arnau Tortosa va ser titular i va jugar tots els minuts, el combinat català va tenir dificultats per desplegar el seu joc de toc, a causa que la defensa madrilenya estava molt ben col·locada. A més, Catalunya va jugar amb el vent en contra, un aspecte que també dificultava el futbol associatiu. Madrid, amb joc directe, va culminar en gol una bona acció al minut 25, després que Santiago Fiel aprofités un refús del porter català. A la represa, Catalunya va veure recompensats els seus esforços. Una mitja volea d'Abel Ruiz va servir per empatar al minut 57. A partir d'aquí, bones ocasions en ambdues porteries.