Un total de 225 atletes, 194 a la prova gran i 31 en la dels més joves, van participar en la 36a edició de la Cursa del Gall Dindi de Capellades Memorial Jaume Solé Quintana, sobre un recorregut urbà de 4.600 m (1.000 m a la cursa per als prebenjamins, benjamins i alevins). Cada any i de forma paral·lela es disputa la Travessa a la Bassa, però que enguany no s'ha pogut celebrar perquè no hi havia prou aigua.

L'atleta del Ríos Running Mataró Xavier Areny es va imposar amb un temps de 13' 53'', seguit dels corredors del CAI Marc Moreno (14' 10''), i Héctor Colom (14' 38''). En categoria femenina, la vencedora va ser la triatleta igualadina del CAI Anna Noguera amb 16' 52'', seguida de Laia Planas, també del CAI, amb 18' 21'' i de Laura Sánchez, del CE Mediterrani , amb 18' 26''.