El jugador Sergi Guardiola, actualment sense equip, ha confessat estar "bastant fotut" i ha demanat disculpes a Catalunya i al FC Barcelona, després que aquest dilluns signés un contracte amb el FC Barcelona B i hores més tard fos rescindit per uns polèmics tuits que va publicar en el seu compte personal el 2013 sobre Catalunya i a favor del Reial Madrid.

"Estic bastant fotut per la situació. Demano disculpes a Catalunya i al Barça perquè ha estat un malentès. Jo no vaig posar aquest tuit, i que ha aparegut ara des de l'any 2013. Vull demanar disculpes a tots aquells que he pogut perjudicar i s'hagi sentit ofès per això", va comentar en declaracions a Al Primer Toque d'Onda Cero que recull Europa Press.

El mallorquí va aclarir que els missatges no van ser escrits per ell i que van ser uns companys. "Estàvem diversos companys i amb la ximpleria es va posar. Jo no ho vaig posar. Si sé que ho he posat jo i vinc al Barça, sóc el primer a esborrar-ho. Com està en el meu Twitter i afecta a la meva persona demano disculpes a tota Catalunya i al Barça, que s'ha portat molt bé amb mi", va afegir.

"Entenc la seva decisió. Jo no seria capaç de posar això. Ara mateix vaig a esperar a veure què passa. No sóc anticatalà ni antibarcelonista. Jo sóc de Mallorca, i a mi per l'idioma que parlo tinc un vincle amb el català", va apuntar el davanter sobre la ferma decisió del filial blaugrana.

Guardiola no es va postular a favor de cap equip i va destacar el bon joc del conjunt català. "Quan arribes a un nivell professional ja ets de qui juga bé al futbol, i ara mateix l'equip que millor futbol està desplegant és el FC Barcelona, i per això he vingut aquí, perquè era una bona oportunitat", va recalcar.

"No vull parlar de com queda el meu contracte. Ells han pres la decisió de rescindir el contracte i jo ho accepto. Per a mi era un somni i tenia posada tota la il·lusió del món a fer les coses bé aquí. Amb tot el que ha passat estic bastant fotut", es va sincerar.