El Barça tanca avui un any 2015 d'èxit, amb cinc títols aconseguits, amb un partit de lliga a casa contra el Betis que hauria de servir per mantenir la primera posició de la classificació. Actualment, els blaugrana tenen els mateixos punts que l'Atlètic de Madrid i dos més que el Reial Madrid, però han jugat un partit menys, el que es va ajornar contra l'Spòrting per la disputa del Mundial de clubs, a Yokohama.

Per si aquest no fos prou al·licient, el conjunt barcelonista té la possibilitat de batre un altre rècord, el que va establir l'any passat el Reial Madrid de gols aconseguits en un any natural. Si en fan dos, arribaran als 178 que van marcar els blancs. Si en fan un més, els superaran. Un altre incentiu per a un equip que, de ben segur, farà actuar avui el seu trident atacant.

Descans reconfortant

En la roda de premsa d'ahir, prèvia al partit, Luis Enrique va mostrar-se content pels dies de descans que han tingut els seus jugadors. "Els ha anar la mar de bé, estan fresquíssims i tenen ambició. Això em fa ser optimista".

D'aquesta manera, se superen els dubtes sobre com podien tornar després de deu dies d'inactivitat.

El tècnic asturià també va parlar dels possibles moviments al club en el mercat d'hivern, un cop expirada la sanció de la FIFA. Va reconèixer que "alguna sortida hi pot haver, però condicionada que n'entri algun. Tot està en l'aire i serà un mes llarg".