Amb l'objectiu d'ajudar els esportistes a optimitzar el seu rendiment esportiu mitjançant l'aportació de coneixements teòrics i pràctics, el CN Minorisa va organitzar la primera jornada tècnica de natació per a nedadors de base amb el suport de l'Ajuntament i de la Federació Catalana de Natació.

El director tècnic del club, Genís Rico, va confeccionar una agenda intensiva de tot el dia i va tenir la participació de figures de primera línia en els seus camps respectius. Cal destacar les aportacions altament enriquidores de Jordi Jou, entrenador de la selecció estatal de natació, i del CN Sant Andreu, de Toni Comas, tècnic de la Federació Catalana de Natació, i de la medallista mundial del CN Sant Andreu Jèssica Vall.

L'entrenadora del CN Minorisa, Carla Fargas, va fer una classe sobre la importància dels exercicis físics per a abans i després de l'entrenament. Anna Garcia, psicòloga i coach esportiva i àrbitre estatal de natació, va fer una sessió de coaching específica per a joves. La nutricionista Lourdes López va aconsellar els joves de la importància de la nutrició en l'esport.