Un partit entre l'Aqua Igualada (OK Lliga femenina) i la selecció catalana servirà dissabte al pavelló de les Comes per commemorar els primers 25 anys d'hoquei patins femení a Igualada. El partit començarà a les 19 h, però l'Igualada Femení Hoquei Club Patins ha programat paral·lelament tot un seguit d'enfrontaments per als seus equips base. Jugaran el prebenjamí contra el CP Manresa (15 h), el benjamí femení davant el CH Vilasana (16 h), triangular sub-16 femení amb els Monjos, el Noia i el CP Manresa (17 h); i un triangular de Primera Catalana femenina amb l'Igualada FHCP, el Noia i el Bigues i Riells (18 h).

La història de l'hoquei patins femení a Igualada va començar l'any 1991 quan un grup de noies va crear la secció d'hoquei patins femení dins del CN Igualada fins ara que l'Igualada FHCP milita a la màxima categoria de l'hoquei patins femení, l'OK Lliga.

Insígnia d'or per a Marta Soler

A la segona Gala del Patinatge, que tindrà lloc al Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona, la igualadina Marta Soler serà distingida amb la insígnia d'or de la Federació Espanyola de Patinatge. En aquesta gala es faran també altres reconeixements a esportistes, àrbitres, jutges, clubs, membres federatius i entitats.