Els Esquerdabocs d'Avinyó, com cada any, va c0mplir la tradició i van tirar endavant la sisena edició de la seva Sant Silvestre, que, en el seu cas, és de muntanya. Però és evident que està ben arrelada com ho demostra el fet que van ser uns 300 els participants que van ser, el dia 31 de desembre, a la Gavarresa per competir en una prova amb un ambient festiu que va manar en la tarda esportiva.

Com en edicions precedents, hi havia vàries modalitats a escollir per part dels participants. Per als més competitius, les curses dels 10 i dels 5 quilòmetres, la infantil i una caminada per als que s'ho volien agafar amb més calma, que era de 5 km. La cursa va transcórrer per camins i corriols del municipi i va passar per paratges singulars com la torre dels Soldats i el Pont Vell en una jornada molt profitosa per als organitzadors.

Una cursa amb requesta

Els Esquerdabocs es van mostrar molt satisfets de c0m va anar el dia en una Sant Silvestre de muntanya que s'ha convertit en un clàssic al calendari de proves que es fan a la comarca, i més en una data molt assenyalada. Es va fer recollida de material tècnic esportiu que es lliurarà a organitzacions solidàries.

Pel que fa als resultats, s'ha de dir que la victòria en la prova més llarga (10 km) va correspondre al corredor Adrià Noguera, que va fer un temps de 43'58''. El segon va ser Omar Martínez, que va entrar a la meta amb un registre de 44'24''. El tercer lloc al podi va ser de Josep Mas, amb 45'18''.

La classificació femenina va ser encapçalada per Marta Comas, que va arribar a la meta assolint un temps de 53'56'', amb segon lloc de Cristina Rotxés i tercera posició de Lioba Santamaria. En els 5 km, el guanyador va ser Miqui Riera (24' 29'') davant Sergi Àlvarez (25'38'') i Jan Bayona (m.t.). En dones, es va imposar Carla Calonge (33'49'') i va ser segona Kate Vall, amb el tercer lloc de Marta Arrufat.