Van ser 780 els participants en la que va ser la dissetena edició d'una de les Sant Silvestre amb més tradició a les nostres comarques, la que es disputa cada any a Vilanova del Camí, a l'Anoia.

La prova, amb una distància de 5 quilòmetres, va tenir les victòries absolutes dos atletes pertanyents al CA Igualada. Albert Moreno en la categoria masculina i, dins de les fèmines, Paula Blasco. En el cas de Moreno va poder aturar el crono a 16 minuts i 6 segons mentre que en la segona posició, ben a prop, va entrar Guillem Carner, també del CAI, a només tres segons (16'09''). Entre les dones, Paula Blasco va completar el recorregut assolint un resgistre final de 18'39'', seguida per dues companyes de club, que en aquest cas eren Elia Ibarra (19'36'') i Paquita Pérez (19'48'').

Van ser els més ràpids però els protagonistes ho van ser tots en una prova multitudinària, que va creixent en participació i té un ambient festiu magnífic als carrers de Vilanova del Camí.

En aquesta edició, que va ser la dissetena, s'enregistraren uns 780 participants de totes les edats, i es va aconseguir un nou rècord de la prova i es va superar les previsions de caire més optimista. Cada atleta va córrer amb la seva motiació més personal i objectius particulars. Atletes i simpatitzants donaven a la vilanovina plaça del Mercat un espectacular ambient de festa.

A les 17.20 hores es donava la sortida de la primera cursa, que va ser la infantil. En aquesta prova s'imposaren Dídac Taulats, atleta infantil del AA Catalunya,amb un crono de 8' 49", seguida de Judith Ibarra, infantil del CA Igualada, amb 8' 52" i de Mohamed Ayyad, aleví del CAI (8'59'').

La prova va sortir puntualment a les sis i va tenir molt públic en el recorregut. En el lliurament de premis hi va ser l'alcadessa Vanesa González,el regidor Antoni Maturana i Ton Marcet, de BBVA CX.